Klubélet és Utánpótlás

Bemutatkozik Horváth-Dömöcsök Anna HA7RA

Bemutatkozik Horváth-Dömöcsök Anna HA7RA

Ebben a sorozatban mindig egy-egy utánpótlás korú fiatal rádióamatőt mutatkozik be a "nagyközönség" előtt.

Bízom benne, hogy nagyon hosszú lesz a sor és sok ifjú rádióamatőrt tudunk ebben a rovatban bemutatni.

Ha fiatal (25 év alatti) rádióamatőr vagy, akkor légy szíves az itt megjelenő sorozatban lévő kérdésekre adott válaszaidat küldd el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, hogy téged is megismerhessen a magyar rádióamatőr társadalom. Az E-mailben csatolmányként legalább egy fényképet is kérek.

És akkor lássuk a bemutatkozást...

név: HORVÁTH-DÖMÖCSÖK ANNA
hívójel: HA7RA
lakhely: BIATORBÁGY
életkor: 13 ÉVES

IMG 8861

HOGYAN ÉS MIKOR ISMERKEDTÉL MEG A RÁDIÓZÁSSAL?
A barátaim által ismerkedtem meg a rádiózással, HA7DR Dóri és HA7MA Marci Apukája, HA2UF Rajmi mutatta meg, hogyan kell összeköttetést végrehajtani. Azonnal megtetszett és most már én is rádiózom.

MIKOR SIKERÜLT LEVIZSGÁZNOD, KI SEGÍTETT BENNE?
2021 őszén vizsgáztam a nővéremmel HA7GR Emmával és a barátaimmal. Akkora már sok RIM versenynek köszönhetően megismerkedtem HA8BE Béla bácsival és HA5LN Tibi bácsival - ők és Rami segítettek a felkészülésben.

A RÁDIÓAMATŐRKÖDÉS MELYIK RÉSZÉT TARTOD A LEGÉRDEKESEBBNEK ÉS MIÉRT?
A RIM a kedvencem, mert nagyon szeretek az erdőben futni, a szabadban lenni és ott magamra hagyatkozni. A barátaim is járnak edzésekre és nagyon jó velük együtt sportolni, mindig jó a hangulat.

VANNAK-E TERVEID A RÁDIÓZÁSSAL KAPCSOLATBAN AJÖVŐRE VONATKOZÓAN?
Szeretnék minél több távoli ország rádiósával összeköttetést létrehozni, emellett ha idősebb leszek, akkor egy DX expedícióra is szívesen elmennék egy szép kis szigetre.

yota

MONDJÁL NÉHÁNY SZÓT MAGADRÓL....
Hetedikes vagyok, kitűnő tanuló, kedvenc tantárgyam a biológia és a kémia. Citerázom, szeretem a népzenét. Szívesen készítek használhatatlannak tűnő tárgyakat, újrahasznosítok mindenféle dolgot. Kedvenc ételem a répa és szeretem az eső illatát. Három lány testvérem van, akikkel szívesen vagyok együtt, nagyon szeretem őket. A 2022-es Ifjúsági Rádiós Tájfutó Világbajnokságon csapatban harmadik helyezést értünk el, készülünk az idei versenyre is. Sokat edzünk HA2QW Lajos bácsival, remélem sikeresek leszünk idén is.