Dx és Diploma hírek

Egy különleges diploma: WRTC2022 award 2023-ban

Egy különleges diploma: WRTC2022 award 2023-ban

Diplomavadászok figyelmébe!

 

2023. július 8-9-én az RH IARU VB ideje alatt rendezik meg a WRTC-t (a rádióamatőrök csapat világbajnoksága). Az esemény Bologna környékén kerül megrendezésre, ahol 65 db egyenként kétfős csapat méri össze tudását. A versenyen résztvevő állomások különleges prefixet fognak használni, amit a verseny előtti napon fognak nyilvánosságra hozni. Ebből az alkalomból a rendezők a 2018-as WRTC-hez hasonlóan egy diploma programot is indítanak. Az aktivitást érdekessé teszi, hogy online követhető lesz ki-hol tart a gyűjtésben és hogy áll a gyűjtők közötti rangsorban.

 

award

 

A rendezők több különböző díjat is kiosztanak különböző szempontok szerint pl. ki éri el a leggyorsabban a diploma megszerzéséhez szükséges pontszámot, vagy ki csinálja meg a leggyorsabban az összes WRTC állomást stb. A diploma különlegességét az is fokozza, hogy csak az adott 24 órában lehet megszerezni.
A pontos feltételek, különböző megszerezhető diplomafokozatok és díjak, az online felület címe és egyéb hasznos információk a WRTC2022 (azért nem 2023 mert a Covid miatt egy évvel elhalasztották) hivatalos oldalán érhető el:
https://www.wrtc2022.it/en/wrtc-2022-competition!-award-39.asp
Hogy mi is az a WRTC arról itt olvashatsz bővebben:
https://wrtc.info/